ITWatch

Ny it-virksomhed vil hente succes på kræftbehandling

Overvågning af modermærkekræft kan være vejen til succes for lille dansk iværksætter, skriver Børsen.

Foto: Colourbox

Modermærker kan udløse kræft og den dystre sandhed er en bekymring for mange. Blandt andet for iværksætteren Jon Friis, der gennem et kæresteforhold til en kvinde, der var særlig disponeret, fik sagen tæt på.

Det skriver Børsen.

Men i stedet for alene at se det som en udfordring, har han nu etableret en virksomhed, der skal sikre overvågning af forandringer af modermærker, skriver avisen.

Jon Friis mødte en kvinde, der fik at vide af sin læge, at hendes mange modermærker krævede nøje overvågning, da hun vra i særlig risiko for, at udvikle cancer. Det ansvar to Jon på sig.

"Da vi blev et par, fik jeg også noget af ansvaret for at holde øje med hendes skønhedspletter. Især dem på ryggen. Når man kigger på en ryg med en masse pletter, føler man lidt, at man får ansvaret for en andens liv, og jeg blev urolig for, om jeg glemte at holde øje med nogle af dem," siger Jon Friis.

Nu har han stiftet Miiskin, der står bag en app, som kan overvåge modermærker og registrere forandringer.

Plytix vokser med raketfart efter bump på vejen

Felix vil skabe verdens største dataplatform inden for e-sport 

Mere fra ITWatch

Itm8 får nye ejere i stor handel

Kapitalfonden Axcel har købt it-virksomheden Itm8 i, hvad der ifølge Børsen er kapitalfondens største opkøb til dato. Partner erkender, at der er tale om en stor mundfuld.

Freelance it-konsulenthus lander rekordresultat

IT-konsulenthus landede i 2021 en omsætning på 618 mio. kr., og det er ny rekord for freelance-konsulenthuset. Usikkerheden i verden i forbindelse med pandemien og konflikten i Ukraine har haft positiv indvirkning på selskabets resultat, ifølge selskabets adm. direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs