ITWatch

Felix vil skabe verdens største dataplatform inden for e-sport

Det er blevet en sport at være dygtig til computerspil. Derfor er der også en forretning i at indsamle data fra de virtuelle kampe, lyder det fra en anderledes iværksætter i Aarhus.

Felix Klastrups firma, GameScorekeeper, udvikler software til at læse resultater og statistikker fra eSport-kampe og har netop fået en investering på 3 mio. kr. fra en række business angels. | Foto: Tanja Carstens Lund

Det er ikke sikkert, at Felix Klastrups firma får succes. Men fortællingen om opstarten fejler i hvert fald ikke noget. For i modsætning til de fleste andre iværksættere har den unge aarhusianer ikke forfulgt en bestemt idé fra begyndelsen - han har pitchet 18 forskellige punkter på et stykke papir over for sin mentor, inden valget faldt på konceptet bag GameScorekeeper.

"Jeg syntes i forvejen, det var den bedste idé. Men jeg ville gerne høre min mentors oprigtige mening og præsenterede derfor den idé på linje med alle de andre," forklarer Felix Klastrup i et lille mødelokale højt oppe over Aarhus Havn.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Peter Colsted er ny formand hos Schultz

It-selskabet Schultz får ny bestyrelsesformand i skikkelse af den garvede tech-boss Peter Colsted. Han skal være med til at øge selskabets aftryk på både det offentlige og private marked, lyder det.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs