ITWatch

Felix vil skabe verdens største dataplatform inden for e-sport

Det er blevet en sport at være dygtig til computerspil. Derfor er der også en forretning i at indsamle data fra de virtuelle kampe, lyder det fra en anderledes iværksætter i Aarhus.

Felix Klastrups firma, GameScorekeeper, udvikler software til at læse resultater og statistikker fra eSport-kampe og har netop fået en investering på 3 mio. kr. fra en række business angels. | Foto: Tanja Carstens Lund

Det er ikke sikkert, at Felix Klastrups firma får succes. Men fortællingen om opstarten fejler i hvert fald ikke noget. For i modsætning til de fleste andre iværksættere har den unge aarhusianer ikke forfulgt en bestemt idé fra begyndelsen - han har pitchet 18 forskellige punkter på et stykke papir over for sin mentor, inden valget faldt på konceptet bag GameScorekeeper.

"Jeg syntes i forvejen, det var den bedste idé. Men jeg ville gerne høre min mentors oprigtige mening og præsenterede derfor den idé på linje med alle de andre," forklarer Felix Klastrup i et lille mødelokale højt oppe over Aarhus Havn.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Klumme: Den grønne it-bølge risikerer at kvæles af krisen

Regeringen har grønne ambitioner – også på det digitale område. Men vil historien gentage sig, og vil de grønne it-drømme drukne i et excel-arks kolonner, spørger Christian Hannibal, director for tech, media and finance i Rud Pedersen Public Affairs, i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs