ITWatch

DSB sparker app-projekt til hjørne – igen

Vinderen af udbud til 186 mio. kr. skulle være fundet i december, men DSB har atter udskudt afgørelsen, skriver Version2.

Foto: Jens Hasse/Chili Foto

Deltagerne i DSB’s udbud af selskabets app-projekt, der har en forventet værdi på 186 mio. kr. over otte år, må endnu en gang væbne sig med tålmodighed. Udpegelsen af vinderen tegner til at blive forsinket med mindst et halvt år, efter DSB endnu har udskudt beslutningen. Det skriver Version2.

"Vi har skønnet, at det ville være bedst med ekstra tid, således at vi kan indgå de bedst tænkelige aftaler med leverandørerne, og det er en af grundene til, at processen har trukket lidt ud," skriver underdirektør i DSB Produkt Aske Wieth-Knudsen i et skriftligt svar til Version2.

I sin seneste melding til deltagerne i udbuddet oplyser DSB, at man forventer en afgørelse i begyndelsen af juni.

DSB's millionudbud på ny app forsinket fem måneder

Derfor gik NNIT's servere i sort 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs