ITWatch

DSB's millionudbud på ny app forsinket fem måneder

DSB's udbud på en ny app til et trecifret millionbeløb skulle allerede i efteråret have været afgjort. Men fem måneder senere er det stadig ikke besluttet, hvilket firma der får kontrakten.

Foto: Jens Hasse/Chili Foto

Allerede i november sidste år skulle DSB's udbud i forhold til udviklingen af en ny app til en værdi af 186 mio. kr. have været afgjort. Til stor frustration for de selskaber, som har budt på opgaven, er der dog stadig ikke faldet en afgørelse. Det skriver Computerworld.

Selv begrunder DSB ventetiden med, at man bruger den ekstra tid til at indgå den bedst mulige aftale med en eventuel leverandør, hvilket har fået processen til at trække ud og resulteret i løbende udskydelser henover efteråret.

Hos it-selskabet Trifork, som hjalp med at udvikle DSB's nuværende app, ærgrer de mange udskydelser.

"Det har været et langt og ressourcekrævende forløb med mange afklarende runder med spørgsmål. Det kan være frustrerende, at en udbudsproces trækker i langdrag, men som leverandør kan man ikke gøre så meget ved det," siger Jørn Larsen, der er direktør for Trifork, som også deltager i udbudsrunden omkring den nye app.

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs