ITWatch

SAP: Vores partnere skal ud og genopfinde sig selv for at overleve

Der er et opbrud undervejs i it-branchen. Væk er tiderne, hvor leverandører kunne leve af konsulentydelser og implementering af it-infrastruktur. Budskabet kommer fra SAP, som opfordrer partnerselskaberne til at fokusere på forretningsnære ydelser og domæneviden.

Jesper Schleimann, CTO i Norden for SAP. | Foto: PR/SAP

"Hele partnermodellen er under opbrud. Sådan oplever vi det i hvert fald," lyder det fra SAP's tekniske direktør i Norden Jesper Schleimann, da ITWatch møder ham i SAP Danmarks hovedkontor ved Københavns Nordhavn.

Han peger på, at det i dag ikke er nok at levere og konsultere på implementeringen af eksempelvis SAP-systemer ude hos kunderne. Den slags ydelser er stille, men sikkert, ved at blive overtaget af skyen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs