ITWatch

SAP: A.P. Møllers "rettidig omhu" betyder noget helt andet nu

Den etablerede it-branche udfordres udefra og skal rykke hurtigere. Det er det indledende budskab på SAP's Innovation Forum 2017 i København.

Adm. direktør for SAP Danmark, Anders Feddersen, havde et klart budskab til tilhørerne, da han åbnede SAP Innovation Forum 2017. | Foto: Jakob Skouboe

Der skal rykkes hurtigere, og det er mere tilladt at lave fejl. Det er budskabet fra SAP på åbningstalen på SAP Innovation Forum i København, der løber af stablen i dag.

Anders Feddersen, adm. direktør for SAP Danmark, siger lige ud, at tempoet i dag betyder, at it-branchen skal reagere langt hurtigere for at forblive relevant.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs