Forecast vil afhjælpe dårlig planlægning

Det danske iværksættefirma Forecast lancerer nu en platform, som skal hjælpe virksomheder med at holde tidsrammen og budgetterne på deres projekter.
Foto: Arkiv/Colourbox
Foto: Arkiv/Colourbox

Danske Forecast har netop afsluttet testen af deres planlægningsværktøj, af sammen navn, og lancerer nu første udgave af produktet, som skal hjælpe virksomheder med bedre at styre tidsforbruget og omkostninger forbundet med deres forskellige projekter. Virksomheden har tidligere modtaget 3,5 mio. kr. i investeringer fra Seed Capital.

Det skriver Finans.

Konsulenthuset Standish Group vurderer, at op mod 60 pct. af alle digitale projekter enten fejler, har et for højt tidsforbrug eller overskrider budgettet. Det vil Forecast afhjælpe gennem brugen af kunstig intelligens, og ifølge medstifter og adm. direktør, Dennis Kayser, er der er store besparelser at hente for virksomhederne.

"Ved hjælp af Forecast kan virksomhederne holde øje med, om et projekt udvikler sig i det rigtige tempo, og om pengene rækker. Vi vurderer, at en helt almindelig projektleder kan spare ca. to fulde arbejdsdage om måneden."

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også