ITWatch

Investorer putter penge i finansapp til børn

Spar Nord og Seed Capital investerer fem mio. i selskabet Ernit, der udviklet en app og digital sparegris til børn.

Direktør for forretningsudvikling i Spar Nord Ole Madsen | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/PR

Finansielle virksomheder har på række kastet deres opmærksomhed på fintechselskaber. Tendensen har også ramt Danmark, hvor Spar Nord og Seed Capital investerer fem mio. kr. i iværksættervirksomheden Ernit, der har udviklet en app og digital sparegris til børn. Det skriver Berlingske.

Sidste år investerede Spar Nord ligeledes i fintechselskabet Subhub, der hjælper forbrugeren med at styre sine abonnementer på alt fra streamingtjenester til fitnesscentret.

"Investeringerne er en erkendelse af et markant skifte, hvor de yngre generationer udviser en anderledes adfærd. Vi skal have en pipeline af nye bankprodukter," siger direktør for forretningsudvikling i Spar Nord Ole Madsen til Berlingske.

Banken har afsat et tocifret millionbeløb til investeringer i virksomheder, der kan supplere de klassiske bankprodukter.

Mere fra ITWatch

Dixa snupper Relatel-chef

Efter halvandet år på meddelte Relatel-chef Casper Bøyesen i går sin afgang fra Nuuday-virksomheden for at gå til Dixa.

Dansk AI-virksomhed satser på sorte tal i år

Investorernes fokus på indtjening frem for vækst for enhver pris, har fået den danske AI-virksomhed 2021.ai til at justere sin strategi. Nu er sorte tal på bundlinjen for første gang inden for rækkevidde.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs