ITWatch

Investorer putter penge i finansapp til børn

Spar Nord og Seed Capital investerer fem mio. i selskabet Ernit, der udviklet en app og digital sparegris til børn.

Direktør for forretningsudvikling i Spar Nord Ole Madsen | Foto: Rune Aarestrup Pedersen/PR

Finansielle virksomheder har på række kastet deres opmærksomhed på fintechselskaber. Tendensen har også ramt Danmark, hvor Spar Nord og Seed Capital investerer fem mio. kr. i iværksættervirksomheden Ernit, der har udviklet en app og digital sparegris til børn. Det skriver Berlingske.

Sidste år investerede Spar Nord ligeledes i fintechselskabet Subhub, der hjælper forbrugeren med at styre sine abonnementer på alt fra streamingtjenester til fitnesscentret.

"Investeringerne er en erkendelse af et markant skifte, hvor de yngre generationer udviser en anderledes adfærd. Vi skal have en pipeline af nye bankprodukter," siger direktør for forretningsudvikling i Spar Nord Ole Madsen til Berlingske.

Banken har afsat et tocifret millionbeløb til investeringer i virksomheder, der kan supplere de klassiske bankprodukter.

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs