ITWatch

Unity indgår samarbejde med Mercedes-Benz

Den danskstiftede teknologivirksomhed Unity indgår nyt partnerskab med Mercedes-Benz AG om at udvikle infotainment-systemdelen i et kommende operativsystem, der udrulles fra 2024.

Foto: Mercedes-Benz Group Media

Danskstiftede Unity, der i dag er en af verdens førende virksomheder inden for 3D-indhold, skal levere et infotainmentsystem til Mercedes-Benz AG nye operativsystem MB.OS, der udrulles fra 2024.

Det skal blandt andet kunne vise 3D-avatarer, der fungerer som en slags ’digitale butlere’-, et 3D-kort i realtid for bedre navigation, AR-teknologi og AI, der kan tilpasse bilens indstillinger efter førerens vaner og præferencer, fremgår det af en pressemeddelelse.

Det nye operativsystem skal desuden styrke bilernes forbindelse til clouden og andre IoT-enheder.

Bilindustrien er ikke fremmede for Unity, som tidligere på året indgik aftale med Huyundai om at bygge en bilfabrik i metaverset. Den skal fungere som en digital tvilling til den fysiske fabrik.

Danskstiftet spilfirma går hård dag i møde på Wall Street

Unity køber softwareselskab for 875 mio.

Unity skal bygge digital bilfabrik for Hyundai

Mere fra ITWatch

Dansk MSP-selskab kommer på norske hænder

Norske Netnordic har sat kløerne i en dansk managed service provider med fokus på cloud-, netværks- og -infrastrukturtjenester. Handlen fordobler Netnordics antal af medarbejdere i Danmark.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs