ITWatch

Danskstiftet spilfirma går hård dag i møde på Wall Street

Softwareselskabet Unity, der er børsnoterede i New York, skuffer analytikere med lavere omsætning end ventet i første kvartal.

Foto: Strf/AP/Ritzau Scanpix

Unity Software, der blev startet i en kælder på Nørrebro i København, og siden 2020 har været børsnoteret i New York, har en hård dag i vente på børsen onsdag, efter at selskabet tirsdag efter børslukketid kom med regnskab for første kvartal, hvor særligt forventningerne var det skuffende element.

I første kvartal omsatte Unity for 320,13 mio. dollar, hvilket var 36 pct. mere end i samme periode sidste år, men det var dog tæt på analytikerens forventninger på 321,17 mio. dollar ifølge Bloomberg News.

I andet kvartal forventer Unity imidlertid en opbremsning, idet omsætningen her kun ventes på 290-295 mio. dollar sammenlinget med en analytikerestimat på 359,7 mio. dollar. Ender omsætningen i den lave ende vil der være tale om en vækst på blot 6 pct. på årsbasis.

Endvidere sænker Unity forventningerne til hele 2022 til en omsætning på 1350-1425 mio. dollar, svarende til en vækst på 22-28 pct., mens indtjeningen ventes negativ på 60-75 mio. dollar.

Aktien i Unity Software falder 22 pct. i formarkedet til 37,57 dollar. Selskabet blev i 2020 børsnoteret efter et aktiesalg til 52 dollar per aktie.

Unity-stifter vil donere millioner til Ukraine

Unity køber softwareselskab for 875 mio.

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs