ITWatch

Unity køber softwareselskab for 875 mio.

Det danskstiftede selskab lægger knap en mia. kroner på bordet for den amerikanske animationsspecialist Ziva Dynamics.

Foto: PR

Med en pris på 133 mio. dollar, svarende til 875 mio. kr., har Unity købt softwareselskabet Ziva Dynamics.

Sidstnævnte er specialiseret i at skabe komplekse anatomiske simulationer og kunstneriske værktøjer i realtid.

"Som mennesker er vi indstillet på at reagere på menneskelige bevægelser, og en del af hjernen er dedikeret til hurtigt at behandle ansigter og udtryksformer. At skabe virtuelle mennesker, der opfylder den kvalitet og dynamik, der er nødvendig for at tilfredsstille vores hjerner, er ekstremt kompliceret – og det mestrer Ziva Dynamics, som vi nu glæder os til at byde velkommen til Unity-familien," udtaler Natasha Tatarchuk, VP of Graphics hos Unity, i en pressemeddelelse.

Amerikanske Ziva Dynamics blev stiftet i 2015. Unity står en platform til udvikling og drift af realtids-3D-indhold, som er blandt verdens mest benyttede til spiludvikling.

David Helgason fremviser nyt milliardoverskud 

Danskstiftet spilfirma køber Ringenes Herre-instruktørs firma 

Mere fra ITWatch

Tilsyn afviste Lunars køb af norsk bank

Det norske finanstilsyn har sat en foreløbig kæp i hjulet på Lunars planer om at købe den norske bank Instabank. Tilsynet henviser til gennemgang af Lunars ”nuværende finansielle situation samt tilgængelige finansielle ressourcer”. Lunar tror fortsat på køb.

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Legaltech-virksomhed rejser tocifret millionbeløb

Legal Desk, der har udviklet en platform til dokumenthåndtering for private og virksomheder, har rejst 23 mio. kr. i en investeringsrunde ifølge KapitalWatch. Pengene skal hjælpe firmaet med at ekspandere i Norden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs