ITWatch

Zuckerberg vil diskutere teknologiens fremtid ved debatter

Facebooks topchef vil være vært for debatter om fremtiden for teknologi i samfundet i løbet af 2019. "Jeg vil stille mig selv mere til rådighed, end jeg har været komfortabel med," skriver han.

Foto: Ritzau Scanpix/Reuters/Charles Platiau

Facebooks stifter og topchef, Mark Zuckerberg, vil i løbet af 2019 invitere til debat om teknologiens fremtid i en række møder med ledere, eksperter og brugere. Det skriver han i et indlæg på Facebook.

Blandt de spørgsmål, som Facebook-stifteren lægger op til at diskutere, er, hvilken rolle internettet kan spille for at styrke sociale fællesskaber i en verden, hvor "mange fysiske fællesskaber svækkes", og hvordan ny teknologi kan bidrage til jobskabelse og ikke kun til automatisering af jobfunktioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs