ITWatch

Derfor fik Facebook-aktien tæv trods rekordresultat

Selvom Facebook aldrig har tjent flere penge, faldt aktiekursen med over 17 pct. oven på selskabets nye regnskab. Der var nemlig skuffelse på ét afgørende parameter.

Selv om Mark Zuckerberg endnu engang leverer rekordresultater, giver markedet ham en begmand | Foto: Ritzau Scanpix/REUTERS

Der plejer ikke at være hår i suppen, når Facebook aflægger regnskab. I årevis har selskabet givet solide milliardoverskud, der bare blev ved med at stige i takt med, at endnu flere brugere fra verdens udkanter fik sig en Facebook-profil.

Men regnskabet for andet kvartal var ventet med spænding, for siden den 18. marts har Facebook været i forsvarsposition, efter afsløringen af Cambridge Analytica-skandalen. Derefter fulgte en mere generel kritik af Facebooks forretningsmodel og metoder, der også gav Facebook nogle hak i tuden i mediemøllen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs