ITWatch

Dansk it-firma slettede henvendelser fra Mark Zuckerbergs venture fond

Venturefonden Iconiq Capital, som investerer Facebook-stifteren Mark Zuckerbergs private midler, var interesserede i at skyde penge i det ombejlede danske it-selskab Gan Integrity.

Det er blandt andet private midler fra Mark Zuckerberg, som Iconiq Capital investerer i. | Foto: /ritzau/AP/Steven Senne

Tredje gang blev lykkens gang, da den amerikanske venture fond Iconiq Capital forsøgte at komme i kontakt med danske Thomas Sehested og hans it-selskab Gan Integrity. Det skriver Børsen.

De første to mails havde den danske it-iværksætter slettet, da han troede, at Iconiq Capital, der blandt andet investerer en del af Facebook-stifter Mark Zuckerberg private formue, var fup.

"Jeg troede seriøst bare, det var spam, fordi der stod, at det var fra Zuckerbergs fond, så jeg slettede to af deres mails," siger Thomas Sehested til Børsen.

Efterfølgende fløj han til San Francisco for at mødes med kapitalfonden. Nogen investering i det danske selskab, der har udviklet compliance-software, som virksomheder kan bruge til at kontrollere underleverandører og undgå snyd, blev det dog ikke til i første omgang.

Ny fond skal sikre samarbejde med de etablerede virksomheder

It-milliardær klar med millioner i ny investeringsfond 

Tech-fondsdirektør: Tre ting afgør om en investering er interessant 

Mere fra ITWatch

Canopylab har kurs mod tvangsopløsning

Virksomheden med den omdiskuterede iværksætter og tidligere næstformand for DI Digital, Sahra-Josephine Hjort i front, har ikke afleveret sit årsregnskab til tiden og nærmer sig derfor tvangsopløsning.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs