ITWatch

Dansk it-firma slettede henvendelser fra Mark Zuckerbergs venture fond

Venturefonden Iconiq Capital, som investerer Facebook-stifteren Mark Zuckerbergs private midler, var interesserede i at skyde penge i det ombejlede danske it-selskab Gan Integrity.

Det er blandt andet private midler fra Mark Zuckerberg, som Iconiq Capital investerer i. | Foto: /ritzau/AP/Steven Senne

Tredje gang blev lykkens gang, da den amerikanske venture fond Iconiq Capital forsøgte at komme i kontakt med danske Thomas Sehested og hans it-selskab Gan Integrity. Det skriver Børsen.

De første to mails havde den danske it-iværksætter slettet, da han troede, at Iconiq Capital, der blandt andet investerer en del af Facebook-stifter Mark Zuckerberg private formue, var fup.

"Jeg troede seriøst bare, det var spam, fordi der stod, at det var fra Zuckerbergs fond, så jeg slettede to af deres mails," siger Thomas Sehested til Børsen.

Efterfølgende fløj han til San Francisco for at mødes med kapitalfonden. Nogen investering i det danske selskab, der har udviklet compliance-software, som virksomheder kan bruge til at kontrollere underleverandører og undgå snyd, blev det dog ikke til i første omgang.

Ny fond skal sikre samarbejde med de etablerede virksomheder

It-milliardær klar med millioner i ny investeringsfond 

Tech-fondsdirektør: Tre ting afgør om en investering er interessant 

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs