ITWatch

Eva Berneke: Det kan tage år at genoprette KMD's image

En række møgsager har slået skår af KMD's image, erkender topchef Eva Berneke. "Det bliver en lang og sej rejse," siger hun.

Foto: /RITZAU/BIDSTRUP STINE/

Der kan gå år, før KMD's image er genoprettet efter de mange møgsager, der rasede sidste vinter.

Det siger adm. direktør Eva Berneke til Berlingske Business.

"Vores image har i den grad fået nogle buler i kofangeren. Og vi må se i øjnene, at det bliver et arbejde, der ligger over de næste måneder eller år. Et image kan man ødelægge på ingen tid godt hjulpet på vej af et par dårlige forsidehistorier, mens det kan tage flere år at bygge op igen. Det bliver en lang og sej rejse, som først og fremmest går gennem at levere det, vi lover."

For et år siden var KMD i et verbalt slagsmål med flere store kunder, som var utilfredse med en række it-systemer. Eksempelvis ATP, der besluttede at opsige en stor kontrakt på et nyt pensionssystem.

KMD-chef: "Man bliver nødt til at udvikle en lille smule hård hud"

"Vi skal finde væksten inden for det private erhvervsliv og ude i Skandinavien" 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs