Medie: Better Collective skal børsnoteres i Stockholm

Danske Better Collective, der udvikler en it-platform til online gambling, vil børsnoteres på den svenske børs med hjælp fra Nordea. Det skriver Insidebusiness.
Jesper Søgaard direktør og medstifter af Better Collective. | Foto: PR/Better Collective
Jesper Søgaard direktør og medstifter af Better Collective. | Foto: PR/Better Collective

Det danske it-selskab Better Collective vil på børsen i Stockholm. Det skal ske med hjælp fra Nordea og investeringsbanken ABG Sundal Collier.

Det skriver onlinemediet Insidebusiness.

"Meget tyder på, at det vil være mest oplagt for os at blive noteret i Sverige. Vi har vores finansielle rådgivere på plads, og børsen i Stockholm giver mest mening for os, da der både er en direkte konkurrent noteret her ligesom hele online spilbranchen er bedre repræsenteret her," siger Jesper Søgaard, direktør i Better Collective til mediet.

I oktober offentliggjorde Better Collective en pressemeddelelse, om at Nordea samt den svenske storbank SEB skulle hjælpe selskabet til at skaffe eksterne investorer for at facilitere yderligere "aggressiv opkøbsstrategi." Her fremgår det, at Better Collective i 2017 har købt seks selskaber i løbet af 2017.

"Vi er meget positive over for vores partnerskab med Nordea og SEB, fordi det lader os tage det næste skridt i vores M&A strategi (opkøbsstrategi, red.) og vedligeholde en stabil vækst," sagde Jesper Søgaard, stifter og adm. direktør i Better Collective i pressemeddelelsen.

Insidebusiness har også tidligere kunne berette, at it-virksomheden Netcompany er i de indledende faser af en forestående børsnotering.

Medie: Netcompany sonderer terrænet til børsnotering 

Digitale annoncehajer spinder guld på at kapre kunder til virksomheder

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også