ITWatch

Selskabers EFI-bud var vidt forskellige

Netcompany skulle have fire gange mindre for at levere afløseren for det skandaleramte EFI-projekt end Visma, skriver Version2.

Foto: PR/Netcompany

Tre virksomheder bød på at levere afløseren til skattevæsenets skandaleramte EFI-system, og der var meget stor forskel på, hvor meget de skulle have for det, viser en aktindsigt, som Version2 har fået.

Netcompany løb med ordren og bød 94 mio. kr., mens Visma stod for det dyreste bud på 399 mio. kr. Midt imellem lå IBM med et bud på godt 254 mio. kr.

Aktindsigten viser også, at Netcompany af Skatteministeriet blev vurderet til at kunne levere med den bedste kvalitet, og ifølge Martin J. Ernst, partner i konsulenthuset 1stroke, så har Netcompany opbygget en stærk kultur om at levere til tiden med en høj kvalitet.

"Netcompany har over en årrække valgt at forfine deres leverance- og metodeapparat, hvor leverancen nedbrydes til håndterbare størrelser - nogle gange helt ned på objektniveau. Dette apparat er it-understøttet og kendte af alle i virksomheden. Det er metoden og tilhørende it-understøttelse noget af det første en ny medarbejder møder hos Netcompany. Alle kender den samme metode, så når Netcompany sætter et team sammen, så taler de samme sprog," siger han til Version2.

Staten har sat 1,1 mia. af til nyt inddrivelsessystem

Netcompany foretager stort opkøb i England 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs