DXC indgår strategisk samarbejde om sundheds-it

It-leverandøren DXC Technology har indgået et samarbejde med virksomheden Cambio Healthcare Systems for at "løfte det danske sundhedsområde frem mod de kommende årtiers sundshedsparadigme," lyder det.
Foto: PR/DXC
Foto: PR/DXC

Dansk sundheds-it står over for et skift og og bliver med teknologisk drivkraft en hastigt forandret branche, mener DXC Technology og Cambio Healthcare Systems.

De har derfor indgået et strategisk samarbejde på området og afleveret et fælles tilbud på et offentligt projekt, skriver de i en pressemeddelelse.

"I disse år er den teknologiske udvikling den drivkraft, der har størst potentiale til at transformere vores sundhedsvæsen og sikre vores fremtidige sundhed og velfærd," siger Steffen lerche, adm. direktør i Cambio Healthcare Systems Danmark, i meddelelsen.

Det fælles projekt er en såkaldt EPJ-løsning, elektronisk patientjournal, som først i oktober blev afleveret til Region Syddanmark. Cambio Healthcre Systems leverer i forvejen en elektronisk patientjournal til flere hospitaler, læger og kommuner i Nordeuropa.

Fra DXC Technology's side sætter man pris på de muligheder, der fremadrettet vil være for udvikling af nye løsninger.

"I fællesskab råder Cambio Healthcare Systems og DXC Technology over den nødvendige kombination af kompetencer og viden, som kan drive transformationen af det danske sundhedsvæsen og sikre den fremtidige velfærd," lyder det fra Philippe Blanco, general manager for Healthcare & Life sciences i Nord- og Centraleuropa for DXC Technology.

Styrelse har droppet samlet it-udbud og lægger i stedet magten ud hos skolerne

DXC Technology skal stå for DSB's it-support fra 2018 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også