ITWatch

It-sikkerhedsekspert advarer om underfinansieret Datatilsyn

Regeringens nye digitaliseringsstrategi tilfører fire mio. kroner til Datatilsynet. Men det er ikke nok set i lyset af Datatilsynets stigende betydning, når det gælder digitaliseringen af blandt andet borgernes sundhedsdata, mener IDAs ekspert i cybersikkerhed.

Foto: Datatilsynet/PR

Selvom Datatilsynet står til at få tilført flere økonomiske midler, er det ikke nok til at opveje de mange opgaver, der følger med regeringens Digitaliseringsstrategi. Det mener ekspert i cybersikkerhed i Ingeniørforeningen IDA Jørn Guldberg, ifølge Version2..dk.

Over de kommende fire år modtager Datatilsynet 17 mio. kroner, som følge af regeringens nye digitaliseringsstrategi. Det beløb bliver lagt oven i det årlige budget på omtrent 50 mio. kroner frem mod 2025 i kraft af finansloven. ¨

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs