ITWatch

Her er regeringens digitaliseringsstrategi

Cybersikkerhed, service og øget digitalisering af sundhedssektoren er væsentlige elementer i regeringens digitaliseringsstrategi, der netop er blevet præsenteret. Blandt andet lægger regeringen op til en 10-års plan for digitalisering. (Opdateret)

Foto: Jens Dresling

Der skal sættes fuld fart på arbejdet med at højne cybersikkerheden i Danmark – og det skal ske gennem en stribe nye initiativer både i det offentlige og hos virksomhederne.

I de små og mellemstore virksomheder skal der højere fart på cybersikkerhed, og så skal der som noget helt nyt tænkes kvantecomputere ind i det danske sikkerhedsberedskab.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Når direktøren forsvinder

Analyse: To store it-virksomheder i Danmark har sagt farvel til deres direktør uden forklaring og har lukket ned for yderligere kommentarer overfor omverdenen.

Penneo øger omsætning og underskud

Tech-selskabet, der i april flyttede fra First North til hovedbørsen, gik markant frem i første kvartal. Selskabet investerer massivt i vækst, og nedjusterer derfor forventningerne til driftsindtjening markant.

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs