ITWatch

Datatilsynet kritiserer selskab for manglende databeskyttelse

Datatilsynet udtaler alvorlig kritik af selskab for at have videregivet lejeres fortrolige oplysninger. Sagen blev afsluttet hos politiet ved en fejl.

Foto: Datatilsynet/PR

Administrationsselskabet PrivatBo har ifølge Datatilsynet ikke levet op til databeskyttelsesforordningens krav om at gennemføre et passende sikkerhedsniveau, fremgår det af en pressemeddelelse.

I 2018 bistod PrivatBo som administrationsselskab en boligfond, som forventede at sælge tre ejendomme. I den forbindelse fik beboerne i de pågældende ejendomme udleveret materiale på i alt 424 USB-nøgler.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs