ITWatch

TDC Net-topchef roser digitaliseringsstrategi

Reaktionerne på regeringens nye digitaliseringsstrategi har været blandede, men TDC Nets topchef er positiv, skriver han i det debatindlæg i Børsen.

Foto: PR/TDC

5G-teknologien bruger ti gange mindre energi på at transportere data sammenlignet med de øvrige mobilteknologier, ifølge TDC Nets egne tal, skriver selskabets topchef Andreas Pfisterer i et debatindlæg i Børsen.

Det er ifølge ham blot et eksempel på, at teknologiske løsninger kan reducere vores CO2-udledninger på tværs af brancher. Mobilteknologi kan eksempelvis bidrage til at reducere brugen af vand og kemikalier i landbruget, ligesom byernes energiforbrug og affaldsmængder kan nedbringes.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Visma åbner sluserne på konkurrent til Microsofts ERP-platform

Visma er for alvor klar til at sætte skub i ERP-platformen Visma.net, der skal konkurrere med Microsoft og Oracle på ERP-markedet. Lars Engbork, adm. direktør i Visma Software Danmark, forklarer til ITWatch, at et fokus på Norden skal give Visma fordelen.

Hollandsk tech-investor retter blikket mod Danmark

Med en ny milliardfond i ryggen har den hollandske investor Endeit Capital fokus på at interessante investeringsemner på det danske marked. ”Vi har været og er i dialog med danske iværksættere,” lyder det fra Endeits nordiske chef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs