ITWatch

Domstole kører videre med omfattende digitalisering efter "langt sejt træk"

Domstolene har siden 2019 arbejdet på en omfattende digitaliseringsstrategi. Men it-direktør kan endnu ikke smide arbejdshandskerne. Styrelsen har netop kastet sig over "det største digitaliseringsprojekt for domstolene nogensinde".

"Danmarks Domstole har digitaliseringsmæssigt sakket lidt bagud, så nu bliver man nødt til at gøre en stor indsats for at komme på niveau med det, der ellers bare er i samfundet," siger it-direktør Martin Wood. | Foto: Joachim Adrian

De er gamle, og de skaber problemer. Men nu skal de gamle it-systemer, domstolene har arbejdet under siden 90'erne, være fortid.

Danmarks Domstole har siden 2019 arbejdet på en omfattende digitaliseringsstrategi og brugt meget tid på at levetidsforlænge systemer, der har kørt siden 90'erne. Men selv om strategien står til at udløbe i 2022, stopper det omfattende arbejde ikke her.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

E-boks-direktør irriteret over sen udmelding

E-boks fik ifølge direktør Ulrik Falkner Thagesen besked om udskydelsen af overgang til næste generation af digital post ti minutter inden, Digitaliseringsstyrelsen informerede offentligheden. "På mange måder er det jo utroligt irriterende for os," siger han.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs