ITWatch

Domstolsstyrelsen kender ikke regningen for udbudskoks med digitalt tinglysningssystem

Netcompany har siden foråret arbejdet på at overtage det digitale tinglysningssystem. Men nu er arbejdet indstillet, efter it-selskabets kontrakt med Domstolsstyrelsen blev annulleret. Det er uvist, hvor meget det skrottede udbud kommer til at koste.

Domstolsstyrelsen har handlet i strid med udbudslovens § 160, stk. 1, og udbudslovens § 2, lød Klagenævnet for Udbuds kendelse. | Foto: Anthon Unger

Processen med at flytte Domstolsstyrelsens it-system for digital tinglysning til it-selskabet Netcompany var i fuld gang, men nu er det omfattende arbejde afbrudt med omgående virkning, skriver Computerworld.

Det sker, efter Klagenævnet for Udbud har annulleret den aftale, som Domstolsstyrelsen i februar indgik med Netcompany om at drive og vedligeholde det centrale system.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

It-leverandør kritiserer offentlige indkøb

Det offentlige er for dårlige til at leve op til deres egne intentioner om at foretage grønne indkøb, mener flere virksomheder, der i følge dem selv står klar med produkterne.

Bæredygtighed mangler i offentlige udbud

Der er langt mellem ord, der lægger sig op ad bæredygtighed, i de offentlige udbud, mener en ph.d.-forsker, der i et projekt er ved at under søge de offentlige indkøb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs