ITWatch

DI advarer politikerne mod at skære i brugen af it-konsulenter

En ny analyse peger på, at der bliver flere og flere it-konsulenter, men den udvikling kan blive bremset, hvis Socialdemokratiet sætter handling bag ordene om at neddrosle brugen af konsulenter i det offentlige.

Henriette Søltoft er branchedirektør i DI Rådgiverne. | Foto: Dansk Industri / PR

Antallet af it-konsulenter er vokset markant de seneste år, viser en ny analyse fra Dansk Industri, DI, men spørgsmålet er, om det politiske landskab vil sætte en stopper for den udvikling.

Mette Frederiksen (S) pegede således før valget på, at det offentlige bruger for mange konsulenter, og at Socialdemokratiet vil spare 3 mia. kr. årligt ud af de 11 mia. kr., som det offentlige i dag bruger på konsulenter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs