ITWatch

It-konsulent: "Vi skal huske, at der også er et liv ved siden af arbejdet"

I dag har it-konsulenten Jens Mejdal Schmidt mere arbejdsfrihed og selvbestemmelse, end han har haft før. Til gengæld har han hverken udsigt til en chefstilling eller personlig bonus – men det gør ham ikke spor.

Jens Mejdal Schmidt er konsulent hos Daxiomatic. | Foto: ITWatch / Iben Schmidt

It-konsulentvirksomheden Daxiomatic har siden opstarten i 2010 arbejdet på at skabe en kultur uden bonusser, vækstplaner og chefer. Og det passer Jens Mejdal Schmidt rigtig godt. I dag er han konsulent i Daxiomatic, man har tidligere arbejdet i en stor, klassisk it-virksomhed.

"Her er der en helt flad og en mere utraditionel måde at organisere sig på. Organisatorisk er det et stort skifte, når man kommer fra den klassiske og hierarkiske chefstruktur," siger han.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs