ITWatch

Antallet af it-konsulenter boomer og haler ind på andre konsulentområder

Der bliver flere konsulenter inden for stort set alle områder, men den største vækst sker inden for it-rådgivning, viser ny rapport fra DI. "Digitalisering er et kæmpe lokomotiv, der bare kører derudaf," siger konsulenthus, der er vokset til dobbelt størrelse, efter man har valgt et skarpt fokus på it-rådgivning.

"Efter vi har holdt fokus på it og digitalisering, har vi oplevet en helt fantastisk vækst," siger Søren Nielsen, managing partner i Devoteam. | Foto: Devoteam / PR

Antallet af it-konsulenter er vokset massivt de seneste år, viser en ny analyse fra Dansk Industri, DI.

Ifølge analysen var der således 6.000 flere ansatte inden for it-rådgivining i 2017 i forhold til 2011, og dermed er it-rådgivning det felt, der har oplevet størst vækst i beskæftigelsen i hele rådgiverbranchen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs