ITWatch

Tvist om syn og skøn i erstatningssag på 700 millioner afgjort i retten

Retten har afsagt en kendelse om beviser i retssagen om Skats inddrivelsessystem EFI. "Beslutningen om at nedlukke EFI var uberettiget og grundløs," siger selskaberne bag it-systemet i afgørelsen, som ITWatch har fået aktindsigt i.

Sø- og Handelsretten har afgjort en strid om bevisførelsen i Skats søgsmål mod KMD og Capgemini Sogeti, der var skaberne af it-systemet Et Fælles Inddrivelsessystem (EFI).

Retten har fulgt både indsigelser fra Skat og konsortiet bestående af KMD og Capgemini Sogeti, viser kendelsen, som ITWatch har fået aktindsigt i.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs