ITWatch

Digitaliseringsboss fejer Frelle-kritik af banen: Mener ikke offentligt it er stivnet

Direktør i Digitaliseringsstyrelsen, Rikke Zeberg, medgiver, at udbudsloven til tider kan være kompleks, men afviser, at den offentlige it skulle være fastlåst i en stivnet position domineret af en håndfuld store it-leverandører.

Direktør i Digitaliseringsstyrelsen, Rikke Hougaard Zeberg. | Foto: PR/Digitaliseringsstyrelsen

Hos Digitaliseringsstyrelsen erklærer man sig uenig i store dele af den kritik, som rejses af DI Digitals branchedirektør Lars Frelle-Petersen, der selv har en fortid som direktør i Digitaliseringsstyrelsen, i en tidligere artikel på ITWatch.

"Jeg har læst de kritikpunkter, som Lars kommer med, og selvfølgelig har han nogle pointer, men der er også visse kritikpunkter, jeg er direkte uenig i," lyder det fra direktør i Digitaliseringsstyrelsen, Rikke Hougaard Zeberg, til ITWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs