Mangler på Sundhedsplatformen kan ende med voldgiftssag

Det ender med al sandsynlighed i en voldgiftssag, da Region Hovedstaden og it-leverandøren Epic ikke kan blive enige om, hvornår kravspecifikationerne for Sundhedsplatformen er opfyldt. Samarbejdet er dog stadig godt, lyder det fra Region H.
Foto: Colourbox
Foto: Colourbox

En voldgiftssag mod it-selskabet Epic, leverandøren af it-systemet Sundhedsplatformen, er så småt under opsejling. Det sker fordi Epic og Region Hovedstaden i flere tilfælde er uenige om, hvornår de enkelte krav i kravspecifikationen er opfyldt.

Det skriver Version2 på baggrund af en perioderapport fra Region Hovedstaden, som mediet er kommet i besiddelse af.

På nuværende tidspunkt er der 257 fejl og mangler ud af i alt 3100 krav i kravspecifikationen, som blandt andet vedrører aspekter som oversættelser fra engelsk til dansk, dokumentation og funktionelle fejl såsom personalets muligheder for at rette i allerede indtastede data.

Regionen understreger, at samarbejdet med leverandøren Epic stadig er godt, men at man ved en voldgiftssag kan få slået fast, hvilken fortolkning af kravene gælder og derved komme videre med arbejdet.

"Det er en mulighed, der er specificeret i kontrakten. Det er ikke et udtryk for at samarbejdet ikke fungerer. Ved at tage en voldgiftssag kan vi få det afgjort hurtigt og i mindelighed – frem for at bruge tiden på at diskutere frem og tilbage," fortæller Rasmus Schermer, contract manager hos Region Hovedstaden til Version2.

Region genansætter fyrede lægesekretærer  

Trods ny platform blev alle akutte behandlet 

Region Sjælland: Fin start for ny sundhedsplatform 

Region Sjælland afviser mundkurv om ny sundhedsplatform 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også

Foto: Pr

Softwareboss glæder sig til degradering

For abonnenter