ITWatch

NNIT lander millionaftale med schweizisk selskab

De kommende fem år skal NNIT levere it-infrastruktur til schweiziske Lonza. Værdien af kontrakten er på et to-cifret millionbeløb.

PR/NNIT
Foto: PR/NNIT

NNIT har vundet selskabets første aftale om outsourcing af global infrastruktur inden for life-science-industrien. Det oplyser it-leverandøren i en pressenmeddelelse.

Der er tale om en fem-årig aftale med det schweiziske selskab Lonza.

"Underskrivningen med Lonza markerer en vigtig milepæl på NNIT's vej mod at blive en anerkendt leverandør af reguleret it til den internationale life-science-industri."

"Vi er stolte af at kunne overgå store konkurrenter inden for outsourcing af it-infrastruktur og derved realisere vores strategiske ambitioner," udtaler adm. direktør i NNIT, Per Kogut, i pressemeddelelsen.

Aftalen har ifølge NNIT en værdi på et to-cifret millionbeløb. Umiddelbart påvirker den dog ikke selskabets forventninger fremadrettet, da den var inkluderet i regnskabet for første halvår af 2017.

Med aftalen betyder, at NNIT skal håndtere to datacentre i Schweiz. Samtidig har det schweiziske selskab har mulighed for gradvis overflytning til NNITs datacentre gennem køb af nye services, skriver it-selskabet i meddelelsen. Samtidig skal NNIT i de kommende fem år håndtere alle afsides LAN, servere og lagre på globalt plan.

Novo Nordisk-ordrer er ikke en selvfølge for NNIT

NNIT-chef: Kan håbe på, at sagen går om

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger