ITWatch

NNIT lander millionaftale med schweizisk selskab

De kommende fem år skal NNIT levere it-infrastruktur til schweiziske Lonza. Værdien af kontrakten er på et to-cifret millionbeløb.

Foto: PR/NNIT

NNIT har vundet selskabets første aftale om outsourcing af global infrastruktur inden for life-science-industrien. Det oplyser it-leverandøren i en pressenmeddelelse.

Der er tale om en fem-årig aftale med det schweiziske selskab Lonza.

"Underskrivningen med Lonza markerer en vigtig milepæl på NNIT's vej mod at blive en anerkendt leverandør af reguleret it til den internationale life-science-industri."

"Vi er stolte af at kunne overgå store konkurrenter inden for outsourcing af it-infrastruktur og derved realisere vores strategiske ambitioner," udtaler adm. direktør i NNIT, Per Kogut, i pressemeddelelsen.

Aftalen har ifølge NNIT en værdi på et to-cifret millionbeløb. Umiddelbart påvirker den dog ikke selskabets forventninger fremadrettet, da den var inkluderet i regnskabet for første halvår af 2017.

Med aftalen betyder, at NNIT skal håndtere to datacentre i Schweiz. Samtidig har det schweiziske selskab har mulighed for gradvis overflytning til NNITs datacentre gennem køb af nye services, skriver it-selskabet i meddelelsen. Samtidig skal NNIT i de kommende fem år håndtere alle afsides LAN, servere og lagre på globalt plan.

Novo Nordisk-ordrer er ikke en selvfølge for NNIT 

NNIT-chef: Kan håbe på, at sagen går om 

Mere fra ITWatch

Cyberkriminelle søger i stigende grad mod Norden

En ny sikkerhedsrapport viser, at velhavende nordiske virksomheder i stigende grad er udsat for digital afpresning. På blot et år er antallet af angreb i Norden steget med hele 138 pct, mens EU som helhed har oplevet en stigning på 18 procent.

Sådan ser fremtidens jobtitler ud anno 2029

Hvordan ser arbejdsmarkedet ud i 2029? Det har det globale it-konsulenthus Cognizants fremtidsafdeling undersøgt. Resultatet er en række interessante jobtitler og et bud på fremtidens kompetencer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs