ITWatch

NNIT-chef: Kan håbe på, at sagen går om

I NNIT følger man dækningen af Region Syddanmarks udbud på ny sundheds-it med stor interesse, efter man sammen med selskabet EPIC blev valgt fra til trods for, at man er ved at implementere det tilbudte system i regionerne Sjælland og Hovedstaden.

Foto: PR/NNIT

NNIT-direktør Per Kogut følger med stor interesse mediedækningen af Region Syddanmarks sundheds-it udbud. Selskabet ikke vil foretage sig yderligere efter man blev valgt fra sammen med partneren Epic, men der er stadig et spinkelt håb fra direktøren om, at sagen kan gå om.

Det skriver Børsen.

Hos NNIT og partnerselskabet Epic, som tilsammen er ved at implementere EPJ-systemet Sundhedsplatformen i Regionerne Sjælland og Hovedstaden, var man overraskede, da man allerede i prækvalifikationen blev valgt fra med begrundelsen om at Epic ikke leverede overbevisende dokumentation for at systemet var velafprøvet. Til trods for at systemet, som nævnt, er under implementering i to danske regioner.

Per Kogut forklarer, at han ikke selv "gider" foretage sig yderligere i sagen, men sætter spørgsmålstegn ved den situation, at de forskellige regioner kommer til at stå med vidt forskellige it-systemer og kalder sågar beslutningen "uklog."

"Man kan jo godt diskutere, hvor den beslutning burde være taget. Men vi har valgt ikke at klage. Vi kan håbe på, at sagen går om. Men vi gør ikke mere nu," siger Per Kogut til Børsen.

NNIT i fyringsrunde efter pressede resultater 

NNIT vokser nu mere i udlandet end hjemme 

Topchef om NNIT-regnskab: "Ikke tilfredsstillende"  

Kritik af fravælgelse af aktør i region Syd 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs