ITWatch

Novo Nordisk-ordrer er ikke en selvfølge for NNIT

De tætte bånd til Novo Nordisk-koncernen veksler sig ikke længere automatisk til nye opgaver og ordrer for NNIT. Novo Nordisk føler sig ikke specielt forpligtet til at købe hos NNIT, lyder det fra NNIT-chef (rettet 12.58).

Per Kogut adm. direktør i NNIT. | Foto: Adm. direktør for NNIT

(Rettet kl. 12.58 - Rubrikken er rettet, da det fremstod som om Novo Nordisk lagde færre penge hos NNIT. I stedet tager NNIT andre opgaver ind, så Novo Nordisk kommer til at fylde mindre i regnskabet)

NNIT skal vænne sig til en fremtid, hvor Novo Nordisk løbende kommer til at fylde mindre i regnskaberne, og det har ledelsen også erkendt.

Det skriver Computerworld.

"Det er ikke min oplevelse, at Novo Nordisk føler sig specielt forpligtet til at købe hos NNIT, men de skulle jo gerne købe her hos os, for vi mener, at vi er det rigtige valg for dem. Alt det vi gør os fortjent til. Det tager vi. Jeg er sindssygt ambitiøs på vegne af forretningen med Novo Nordisk." siger Per Kogut adm. direktør i NNIT.

Forretningen fra Novo Nordisk-koncernen er de seneste 10 år, ifølge Per Kogut, gået fra at fylde i omegnen af 80 pct. til i dag at ligge omkring 45 pct.. Sammenligner man ordrebøgerne fra 2015-2016, så faldt forretningen fra Novo Nordisk med seks pct. fremgår det af årsregnskabet fra 2016. 

NNIT i fyringsrunde efter pressede resultater 

NNIT vokser nu mere i udlandet end hjemme 

Topchef om NNIT-regnskab: "Ikke tilfredsstillende"  

NNIT-chef: Kan håbe på, at sagen går om 

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs