ITWatch

Novo Nordisk-ordrer er ikke en selvfølge for NNIT

De tætte bånd til Novo Nordisk-koncernen veksler sig ikke længere automatisk til nye opgaver og ordrer for NNIT. Novo Nordisk føler sig ikke specielt forpligtet til at købe hos NNIT, lyder det fra NNIT-chef (rettet 12.58).

Per Kogut adm. direktør i NNIT. | Foto: Adm. direktør for NNIT

(Rettet kl. 12.58 - Rubrikken er rettet, da det fremstod som om Novo Nordisk lagde færre penge hos NNIT. I stedet tager NNIT andre opgaver ind, så Novo Nordisk kommer til at fylde mindre i regnskabet)

NNIT skal vænne sig til en fremtid, hvor Novo Nordisk løbende kommer til at fylde mindre i regnskaberne, og det har ledelsen også erkendt.

Det skriver Computerworld.

"Det er ikke min oplevelse, at Novo Nordisk føler sig specielt forpligtet til at købe hos NNIT, men de skulle jo gerne købe her hos os, for vi mener, at vi er det rigtige valg for dem. Alt det vi gør os fortjent til. Det tager vi. Jeg er sindssygt ambitiøs på vegne af forretningen med Novo Nordisk." siger Per Kogut adm. direktør i NNIT.

Forretningen fra Novo Nordisk-koncernen er de seneste 10 år, ifølge Per Kogut, gået fra at fylde i omegnen af 80 pct. til i dag at ligge omkring 45 pct.. Sammenligner man ordrebøgerne fra 2015-2016, så faldt forretningen fra Novo Nordisk med seks pct. fremgår det af årsregnskabet fra 2016. 

NNIT i fyringsrunde efter pressede resultater 

NNIT vokser nu mere i udlandet end hjemme 

Topchef om NNIT-regnskab: "Ikke tilfredsstillende"  

NNIT-chef: Kan håbe på, at sagen går om 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs