ITWatch

It-branchen står stærkt inden sommerferien – men alarmerne blinker i horisonten

Den danske it-branche har vind i sejlene, og coronakrisen har kun gjort branchens ydelser endnu mere efterspurgte, lyder det fra DI Digital og IT-Branchen. Fremgangen kan dog blive bremset, hvis der ikke kommer fokus på uddannelse af flere it-kompetencer, lyder advarslen.

Rikke Hougaard Zeberg er branchedirektør i DI Digital. | Foto: Dansk Industri/PR

Når Natasha Friis Saxberg og Rikke Zeberg, der står i spidsen for landets to største tech-brancheforeninger, trækker stikket for en stund og går på sommerferie, er det med en god mavefornemmelse på it-branches vegne.

De danske it-selskaber står et solidt sted ovenpå coronakrisen, og både offentlige og private kunder efterspørger i høj grad branchens ydelser og produkter.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Cisco registrerer ny pro-forma direktør

Den fratrådte Cisco-direktør Carsten Videkrantz har i længere tid stået som aktiv direktør i CVR-registeret, men nu er der ifølge registeret en ny mand i spidsen for virksomheden. Overfor ITWatch understreger Cisco, at den nye direktør er midlertidig.

Telenor fylder rundt: Spår store forandringer i fremtiden

I dag er det 30 år siden, at det daværende Sonofon slog dørene op. Undervejs har der været heftig turbulens og forandringer - men fremtiden tilhører mobilbranchen, slår topchef Lars Thomsen fast i dette fødselsdagsinterview, hvor han samtidig kommer med en vild forudsigelse for 5G.

It-selskab i udbrud: Omsætningen stikker af

Advania oplevede i 2021 en omsætningsvækst på 60 pct. fra året før, og på bundlinjen kan det også ses, hvor resultatet ender på næsten 13 mio. kr. mod 1,4 mio. kr. året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs