ITWatch

Nye tal: Små og mellemstore it-selskaber er kommet solidt igennem coronakrisen

Omsætningen er samlet set vokset hos de små og mellemstore it-selskaber herhjemme under coronapandemien, viser nye tal fra Visma E-conomic. Det vækker glæde hos IT-Branchen, hvor direktør peger på, at it-virksomhederne har været "midlet til at komme igennem coronakrisen med overskud" for branchens kunder.

Foto: Jonas Pryner Andersen/IT-Branchen/PR

Små og mellemstore it-virksomheder i Danmark er kommet igennem coronakrisen med vækst på toplinjen.

Det viser nye tal fra Visma E-conomic, der er dykket ned i regnskaber fra godt 6.600 danske it-virksomheder, som Visma-virksomheden har i sin kundebase, der primært rummer små og mellemstore selskaber.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Tidlig investor smækkede kassen i for Drugstars: Tidsplan og økonomi skred

Det ville tage længere tid og koste mere end først estimeret at indfri de store ambitioner, som venturefonden Byfounders havde til e-health-firmaet Drugstars, og derfor var fonden – i lighed med Drugstars’ andre tidlige investorer – ikke villig til at stille op med kapital til det nu konkursdømte selskab.

Jim Snabe: Den digitale gevinst bliver større hvis vi skynder os

Dansk Industri fremlægger i dag sine anbefalinger til den danske digitaliseringsstrategi, der kommer i kølvandet på anbefalingerne fra regeringens eget digitaliseringspartnerskab tidligere på måneden. Begge udvalg mener, at det haster med nye visioner for Danmark.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs