ITWatch

Afgørelse i Atea-sagen udskydes – igen

Til trods for at der skulle være faldet dom i den højtprofilerede bestikkelsessag 19. juni, så har Retten i Glostrup, af ukendte årsager, endnu engang udskudt domsafsigelsen.

Offentligheden må igen væbne sig med tålmodighed i forhold til en endelig dom i den verserende bestikkelsesag mod Atea, tre tidligere Atea-ansatte og tre tidligere chefer fra Region Sjælland. Dommen er blevet udskudt af ukendte årsager.

Det skriver Finans.

Bagmandspolitiet kræver, at de tiltalte idømmes fængselsstraffe på op til 2,5 år, mens Atea som selskab risikerer en bøde på på 60 mio. kr.

Det er heller ikke første gang, at tidsplanen skrider. Sagen har kørt siden oktober sidste år og det er i flere omgange blevet nødvendigt at tage weekender i brug. Helt præcis, så er domsafsigelsen nu blevet skubbet til den 26. juni.

"Det er meget ubehageligt at gå og vente. Det er jo ligesom at vente på en diagnose, og jo længere ventetid er, jo værre er det. Nu var vi lige så tæt på - vi skulle bare på den anden side af weekenden, og så må de alligevel vente lidt længere," siger forsvarsadvokat Sysette Vinding Kruse til Finans.

Atea leder forgæves efter 70 it-folk 

Atea ansætter ny salgsdirektør 

Mere fra ITWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs