ITWatch

Atea leder forgæves efter 70 it-folk

Berlingske beskriver et af de største problemer i it-sektoren i dag, nemlig manglen på ansatte. Atea mangler mange, forklarer selskabet.

Foto: PR/Atea

Berlingske har sat fokus på manglen på ansatte i it-branchen under overskriften "behovet er skrigende." Det er et af de emner, ITWatch har dækket mest indgående og manglen er en bremseklods for udviklingen og væksten i sektoren, skriver avisen.

Det heder, at flere virksomheder derfor selv uddanner de folk, de skal bruge.

"Der er virkelig en hård kamp om at få fat i de dygtigste medarbejdere. Vi har opgaver til mindst ekstra 70 medarbejdere lige nu, men vi har svært ved at finde dem," siger Laila Nørgaard, der er ansvarlig for konsulentafdelingen i Atea til avisen.

I 2030 ventes der at mangle 19.000 IT-specialister herhjemme, heraf 13.000 højtuddannede, lyder det videre.

Atea ansætter ny salgsdirektør

Ib Kunøe nærmer sig milliarden i overskud 

 

Mere fra ITWatch

Tech-veteran til ejendomsbranchen: "Smarte bygninger forbedrer folks liv"

PROPTECH SYMPOSIUM: Ejendomssektoren har adgang til den teknologi, der skal til for at forandre ikke blot branchen, men menneskers liv til det bedre – og dermed øge produktiviteten. Det siger proptech-veteran Antony Slumbers. ”Lad være med at tænke på bæredygtighed som noget ekstra,” lyder opfordringen.

Analytikere: TDC Net-chef kan tage tid at erstatte

Den afgående chef hos TDC Net, Andreas Pfisterer vil være attraktiv for mange udenlandske teleoperatører, der overvejer at gå samme vej til som TDC. Men trods stor rotation i telebranchen, hænger hans afløser ikke på træerne, mener analytiker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs