ITWatch

Stor dansk it-spiller i transformation: Vi skal i balance på flere markeder

Nye teknologier skal deles på tværs af virksomheden hos et af Danmarks største it-selskaber. Derfor var knap 1000 medarbejdere inviteret med på konference som en del af fornyelsen, fortæller direktøren til ITWatch.

Adm. direktør i KMD, Eva Berneke. | Foto: Astrid Maria Rasmussen/KMD

Knap en tredjedel af medarbejderne i KMD var torsdag i sidste uge samlet til en stor konference på Lokomotivværkstedet for at blive klogere på ny teknologi og nye trends.

Arrangementet er en del af koncernens ønske om at dele mere på tværs af afdelinger i både ind- og udland, idet KMD også har et kontor i Polen – foruden kontorerne i Ballerup, Aarhus, Odense og Aalborg. Koncernen har omkring 3500 medarbejdere på tværs af de forskellige selskaber i KMD.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

It-leverandør kritiserer offentlige indkøb

Det offentlige er for dårlige til at leve op til deres egne intentioner om at foretage grønne indkøb, mener flere virksomheder, der i følge dem selv står klar med produkterne.

Bæredygtighed mangler i offentlige udbud

Der er langt mellem ord, der lægger sig op ad bæredygtighed, i de offentlige udbud, mener en ph.d.-forsker, der i et projekt er ved at under søge de offentlige indkøb.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs