ITWatch

Eva Berneke efter 82.000 slettede filer: Det skal ikke ske – punktum

Det må ikke ske, at KMD ikke kan genstabe et stort antal filer for Roskilde Kommune grundet en manglende backup. Det understreger KMD-direktør Eva Berneke i et interview med ITWatch, hvor hun for første gang kommenterer sagen, der betegnes som alvorlig for KMD.

Eva Berneke, adm. direktør, KMD. | Foto: Ritzau Scanpix/Thomas Lekfeldt

KMD's øverste topchef Eva Berneke tager nu for første gang bladet fra munden om sagen, hvor Roskilde Kommune mistede 82.000 filer efter et nedbrud, hvor selve backuppen var forsvundet.

Hun understreger i interviewet med ITWatch, hvor hun for første gang omtaler sagen, at man tager hele sagen meget alvorligt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Stifter sælger livsværk til One.com

Stifter af Simplesite, Morten Elk, har sammen med den øvrige ejerkreds solgt virksomheden, som han har opbygget gennem 20 år. Køber er det kapitalfondsejede svenske One.com.

Professorer opfordrer Nets til at sælge MitID-forretning til danske købere

Nets bør sælge NemID og MitID til danske operatører, fordi der er tale om kritisk infrastruktur, lyder det fra to professorer, efter at området for digitale signaturer har fået et til-salg-skilt på hos betalingsselskabet. Digitaliseringsstyrelsen understreger, at en mulig køber skal have geografisk placering i Danmark.

IDC: Krisen udløser et skifte i it-branchen

Fremtiden byder på stort fokus på at reducere omkostninger fremfor at frembringe innovative løsninger til danske virksomheder. Det spår IDC Nordic i et it-marked, der i stigende grad rammes af høje renter og høje energipriser. De it-selskaber, der har glemt at omstille sig, bliver ramt, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs