ITWatch

Atea om stort AV-udbud: Det er os, der har vundet

Leverandøren Informationsteknik udråbte sig torsdag som vinder af et stort SKI-udbud. Det er dog Atea, der er blevet hovedleverandør på aftalen. "Det er en super vigtig aftale for os," siger adm. direktør Morten Felding til ITWatch.

Ateas adm. direktør, Morten Felding, er glad for, at Atea er blevet udvalgt som hovedleverandør på AV-udbuddet hos SKI. | Foto: PR/Atea

Atea har vundet og er blevet udvalgt som primær leverandør i et stort AV-udbud hos den offentlige indkøber SKI.

Det betyder, at staten og en stor del af landets kommuner forpligter sig til at lægge hovedparten af deres ordrer på AV-udstyr hos Atea. Først når en ordre har en vis volumen - for fleres vedkommende over en halv mio. kr. - skal en leverance sendes i et miniudbud blandt de i alt tre leverandører, som er blevet udvalgt af SKI. 

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Investor om digital sundhed: Al fornyelse og vækst de kommende år kommer herfra

Men en tocifret millioninvestering i det digitale sundhedskontor Dawn Health har Lars Marcher, den tidligere Ambu-topchef, nu investeret i fire selskaber dedikeret til digital sundhed. Coronapandemien har pustet til en trend mod digitale sundhedsteknologiske løsninger, der kun kommer til at stige de kommende år, lyder det.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs