ITWatch

Atea om stort AV-udbud: Det er os, der har vundet

Leverandøren Informationsteknik udråbte sig torsdag som vinder af et stort SKI-udbud. Det er dog Atea, der er blevet hovedleverandør på aftalen. "Det er en super vigtig aftale for os," siger adm. direktør Morten Felding til ITWatch.

Ateas adm. direktør, Morten Felding, er glad for, at Atea er blevet udvalgt som hovedleverandør på AV-udbuddet hos SKI. | Foto: PR/Atea

Atea har vundet og er blevet udvalgt som primær leverandør i et stort AV-udbud hos den offentlige indkøber SKI.

Det betyder, at staten og en stor del af landets kommuner forpligter sig til at lægge hovedparten af deres ordrer på AV-udstyr hos Atea. Først når en ordre har en vis volumen - for fleres vedkommende over en halv mio. kr. - skal en leverance sendes i et miniudbud blandt de i alt tre leverandører, som er blevet udvalgt af SKI. 

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Danskere i hobetal henter råd om investering og opsparing på sociale medier – ny form for vejrudsigt kan give beskyttelse

Danskerne modtager i stor stil investeringstips og opsparingsråd på de sociale medier, men selvom tendensen på mange måder er positiv og giver oplyste borgere, så kan det være svært at undgå svindel og placere ansvar, hvis noget slår fejl. En vejrudsigt over, hvilke investeringsstrømninger der florerer på de sociale medier, kunne være en del af løsningen, lyder det fra en specialist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs