ITWatch

Medie: Manipuleret dokumentation bag luksustur i Atea-sagen

Computerworld skriver, at der er manipuleret med dokumentation, der skulle retfærdiggøre en dyr tur til Dubai. Det er kommet frem under retsprocessen i den såkaldte Atea-sag.

Der blev manipuleret med den dokumentation, der lå bag, at centrale medlemmer i den såkaldte Atea-sag kunne tage til Dubai tilbage i 2012.

Det skriver Computerworld efter at have overværet retsmøder i sagen.

Mediet skriver, at it-driftschef i Region Sjælland, Rene Clausen, "kæmpede angiveligt sammen med Atea for at finde et grundlag at fremvise for at deltage på en dyr november-rejse til Dubai i 2012."

Rejsen havde Atea inviteret ham samt den daværende konstituerede it-direktør i Region Sjælland, Michael Mølkær Jensen, med på.

Turen kostede sammenlagt 218.000 kroner, fremgår af mediet. Men denne rejse ville være i strid med reglerne, hvis den ikke omfattede fagligt indhold og det forsøgte man så, skriver mediet, at fabrikere.

"Vi er nød[t] til at finde et eller andet vi skal se i Dubai, som er officielt, men kan vi ikke lave et eller andet? Rikke [Clausen, direktionssekretær i Atea, red] har booket nogle helt fantastiske spisesteder, så der ville være en katastrofe," skriver Rene Clausen i sagen, skriver Computerworld.

Det fremgår videre, at man forsøger at fabrikere alle mulige forskellige faglie arrangementer, men uden held.

Adskillige offentlige topfolk har spist luksusmiddage på Ateas regning 

Atea-sag: Regionrådspolitiker får bøde for ulovligt læk til pressen  

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs