Medie: Manipuleret dokumentation bag luksustur i Atea-sagen

Computerworld skriver, at der er manipuleret med dokumentation, der skulle retfærdiggøre en dyr tur til Dubai. Det er kommet frem under retsprocessen i den såkaldte Atea-sag.

Der blev manipuleret med den dokumentation, der lå bag, at centrale medlemmer i den såkaldte Atea-sag kunne tage til Dubai tilbage i 2012.

Det skriver Computerworld efter at have overværet retsmøder i sagen.

Mediet skriver, at it-driftschef i Region Sjælland, Rene Clausen, "kæmpede angiveligt sammen med Atea for at finde et grundlag at fremvise for at deltage på en dyr november-rejse til Dubai i 2012."

Rejsen havde Atea inviteret ham samt den daværende konstituerede it-direktør i Region Sjælland, Michael Mølkær Jensen, med på.

Turen kostede sammenlagt 218.000 kroner, fremgår af mediet. Men denne rejse ville være i strid med reglerne, hvis den ikke omfattede fagligt indhold og det forsøgte man så, skriver mediet, at fabrikere.

"Vi er nød[t] til at finde et eller andet vi skal se i Dubai, som er officielt, men kan vi ikke lave et eller andet? Rikke [Clausen, direktionssekretær i Atea, red] har booket nogle helt fantastiske spisesteder, så der ville være en katastrofe," skriver Rene Clausen i sagen, skriver Computerworld.

Det fremgår videre, at man forsøger at fabrikere alle mulige forskellige faglie arrangementer, men uden held.

Adskillige offentlige topfolk har spist luksusmiddage på Ateas regning 

Atea-sag: Regionrådspolitiker får bøde for ulovligt læk til pressen  

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også