ITWatch

Medie: Manipuleret dokumentation bag luksustur i Atea-sagen

Computerworld skriver, at der er manipuleret med dokumentation, der skulle retfærdiggøre en dyr tur til Dubai. Det er kommet frem under retsprocessen i den såkaldte Atea-sag.

Der blev manipuleret med den dokumentation, der lå bag, at centrale medlemmer i den såkaldte Atea-sag kunne tage til Dubai tilbage i 2012.

Det skriver Computerworld efter at have overværet retsmøder i sagen.

Mediet skriver, at it-driftschef i Region Sjælland, Rene Clausen, "kæmpede angiveligt sammen med Atea for at finde et grundlag at fremvise for at deltage på en dyr november-rejse til Dubai i 2012."

Rejsen havde Atea inviteret ham samt den daværende konstituerede it-direktør i Region Sjælland, Michael Mølkær Jensen, med på.

Turen kostede sammenlagt 218.000 kroner, fremgår af mediet. Men denne rejse ville være i strid med reglerne, hvis den ikke omfattede fagligt indhold og det forsøgte man så, skriver mediet, at fabrikere.

"Vi er nød[t] til at finde et eller andet vi skal se i Dubai, som er officielt, men kan vi ikke lave et eller andet? Rikke [Clausen, direktionssekretær i Atea, red] har booket nogle helt fantastiske spisesteder, så der ville være en katastrofe," skriver Rene Clausen i sagen, skriver Computerworld.

Det fremgår videre, at man forsøger at fabrikere alle mulige forskellige faglie arrangementer, men uden held.

Adskillige offentlige topfolk har spist luksusmiddage på Ateas regning 

Atea-sag: Regionrådspolitiker får bøde for ulovligt læk til pressen  

Mere fra ITWatch

Ny direktør vil ikke have ret bare fordi hun er chef: "Det bedste argument bør vinde"

Efter små tre år i Microsoft Danmark vinker Anne Marie Kindberg farvel for i stedet at blive kommerciel direktør hos fintech-virksomheden Lunar fra 1. februar. De første dage skal hun formentlig lytte lidt mere, end hun skal tale, og så ser hun frem til at blive en del af en virksomhed, der ifølge hende kommer til at revolutionere bankbranchen, som vi kender den.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs