ITWatch

Rigmand opkøber it-selskab efter Atea-kamp

Udbryderselskab fra Atea går ned og rigmand, der har en fortid som direktør for Libratone, overtager resterne.

Udbryderselskabet 3A-it opkøbes af erhvervsmanden Fritz Andersen.

Det skriver Børsen.

3A-it bestod af tidligere ledende medarbejdere fra Atea, der på et par år nåede en omsætning på 350 mio. kr. og god fremdrift, men et opgør med Atea samt bestikkelsessagen, der omhandler Atea samt nøglepersoner i selskabet, har betydet, at man ikke kan fortsætte, siger de til Børsen.

Nu skal Fritz Andersen se fremad og han siger i meget klare vendinger til Børsen, at båndene til fortiden er kappet.

"Jeg har købt Informationsteknik af de tidligere ejere, som var 3A-it. Det er meget, meget vigtigt for mig, at de bånd er fuldstændig kappet. Vi har ikke noget med sælgerne at gøre længere. De er helt ude," siger Fritz Andersen.

Selskabet er efter handlen det, avisen kalder en tom skal.

Atea har ført krig mod selskabet, hvor det, i følge oplysninger fra DR spidsede til, da man udpegede 3A-it som hovedfjenden med den ordre til de ansatte i Atea, at man skulle "Kill them on the beach," som ifølge Børsen skulle være blevet udstukket som ordre på et internt Atea-seminar i 2015.

Landsretten nedsætter straffe i Atea-sagen

 

Atea jagter mindre millionbeløb i IT Factorys konkursbo 

Mere fra ITWatch

Klumme: ESG gør en forskel men det skal dokumenteres

Efter en lang rejse er ESG trådt ind på direktionsgangen som en væsentlig del af hele forretningsstrategien og ikke mindst IT-strategien. Det er nødvendigt, for ESG kan virkelig gøre en forskel for forretningen og for miljøet, og IT er nøglen, skriver Kenneth Hallingskov fra WaveAccess i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs