ITWatch

Landsretten nedsætter straffe i Atea-sagen

To ansatte i Udenrigsministeriet har i Landsretten fået nedsat deres straffe i Atea-sagen.

To ansatte ved Udenrigsministeriet har ved Østre Landsret fået reduceret deres straffe i Atea-sagen, efter de ankede byrettens afgørelse.

Det skriver Berlingske Business.

De dømte, en 57-årig konsulent og en 55-årig it-fuldmægtig, var i byretten blevet dømt for at have købt et Samsung fladskærms-tv til meget favorable priser, og for konsulentens vedkommende yderligere en Samsung mobiltelefon. Dermed havde de modtaget en uberettiget fordel, hvilket er strafbart.

I Østre Landsret fik konsulenten reduceret sin straf fra 40 dages betinget fængsel med samfundstjeneste til 30 dages betinget fængsel med samfundstjeneste, mens den it-fuldmægtige fik strøget samfundstjenesten fra sin dom, mens Landsretten valgte at fastholde den oprindelige dom på 20 dages betinget fængsel.

Mere fra ITWatch

Klumme: Har corona skabt en ny guldalder for innovation?

Hvad kan vi lære af covid-19-pandemien, når det gælder virksomheders innovationskraft – og sammenhængen med bæredygtighed, diversitet, ledelse og måder at arbejde sammen på? Det forsøger Peter Juul Jørgensen fra Lenovo at svare på i denne klumme.

NNIT-topchef: Mine ambitioner er højere

Pär Fors’ første halve år som direktør i NNIT har været præget af flere udskiftninger i topledelsen og faldende indtægter. Den nye direktør er kun mildt tilfreds og forventer bedre resultater i den kommende tid.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs