ITWatch

Ejer af dansk konsulenthus sælger ud til konsulenterne

Medejerskab giver bedre resultater. Det er filosofien bag, at storaktionær Jeppe Hedaa nu vil sælge ud af sine egne aktier i sit konsulenthus 7N til virksomhedens konsulenter.

Jeppe Hedaa, direktør for 7N | Foto: PR/7N

Storaktionær og adm. direktør i konsulenthuset 7N, Jeppe Hedaa, fejrer nu rekordregnskabet for 2016 med at åbne for, at selskabets knap 1000 it-konsulenter kan købe op af hans egne aktier i virksomheden. Og manøvren er ikke ny for ham, da de faste administrative medarbejdere og chefer i selskabet i dag ejer sammenlagt 42 pct. af virksomheden.

"I dag har medarbejderne 42 pct. af hele 7N, jeg sidder med resten, nemlig 58. Men jeg er parat til at gå længere ned. Jeg har solgt aktier sidste år, og det er min ambition at sælge aktier ud til konsulenterne også, så der er flere og flere, der kan komme med på selskabets rejse. På den måde kan de være med på den økonomiske upside og downside," siger Jeppe Hedaa til ITWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra ITWatch

Relatel skifter direktør efter halvandet år

På mandag takker Casper Bøyesen af og bliver erstattet af Anders Kjær-Jensen i Nuuday-ejede Relatel. Den tidligere Eesy-direktør vil ikke revolutionere forretningen, men digitalisere sig til succes.

Snapchat indfører overvågningsfunktion

Efter sager om narkosalg og grooming tilføjer det sociale medie nu ny funktion, der skal give forældre mulighed for at følge med i, hvem deres børn kommunikerer med på Snapchat.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs