ITWatch

Ungt konsulentbureau tilbyder direkte adgang til digitale talenter

Konsulenthuset Kvalifik har stor succes med at tilbyde danske virksomheder rådgivning inden for digitale trends og omlægger nu forretningsmodellen for at kunne følge med.

Screendump
Foto: Screendump

Konsulenthuset Kvalifiks 55 konsulenter og deres viden inden for digitale trends som blockchain og digitaliseringsprocesser er så efterspurgte i de danske virksomheder, at selskabet nu opdaterer sin forretningsmodel til en abonnementsløsning, hvor kunder kan abonnere på konsultation inden for forskellige områder.

Det skriver Børsen.

Selskabets 55 konsulenter bliver ikke nødvendigvis tilknyttet ud fra deres uddannelsesmæssige kvalifikationer, idet mange af dem stadig har status af studerende. Det er til gengæld deres kompetencer, som efterspørges af både Kvalifik og selskabets kunder.

Selskabet har business angel Peter Sandberg som bestyrelseformand og rådgiver på nuværende tidspunkt godt 100 virksomheder, som blandt andet tæller selskaber som TV2, bryggeriet Mikkeller, Alm. Brand og Maersk. Omsætningen omsætter for lidt over 2 mio. kr. i år, men potentialet er ifølge selskabet selv stort.

"Vi har de bedste forudsætninger for at se ind i fremtiden og se de nye digitale trends. Vi giver virksomhederne direkte adgang til kvalificeret arbejdskraft inden for alle digitale discipliner," lyder det fra 23-årige August Gjede, der sammen med 24-årige Daniel Riegels står bag Kvalifik.

Opkøb skal sikre Valtechs markedsposition

Analytiker efter regnskab: Columbus er udfordret på to fronter

Konsulenthus løb med titlen som årets Microsoft Partner i Danmark

Analytiker om strategiskifte: "Atea vil være mere end en "boxmover"

Forsiden lige nu

Nemid ryger i genudbud til sommer

Den nuværende kontrakt om vedligeholdelse af Nemid's medarbejdersignatur på mobilen udløber til efteråret. Et nyt udbud er derfor blevet varslet med frist til sommer.

Relaterede

ITWatch trial banner 14 dage.jpg

Seneste nyt

Se alle ledige stillinger