ITWatch

Franskmand i spidsen for fynske robotter

Den odenseanske robotvirksomhed Flex Hex Company har ansat ny adm. direktør. Blandt opgaverne bliver at finde potentielle investorer.

Foto: Screendump

Det bliver den 52-årige franske Laurent Marquis, som skal stå i spidsen for den nystartede odenseanske robotvirksomhed Flex Hex Company.

Det skriver Børsen.

Laurent Marquis er uddannet kemiingeniør og kommer senest fra en stilling som direktør i bølgekraft-virksomheden Wave Star, men han skal fremover lede Flex Hex Company og ikke mindst jagte nye investorer.

De nye investorer skal blandt andet sikre produktionen og udbredelsen af selskabets robotløsning Hexapod, som henvender sig til produktionsindustrien - blandt andet autobranchen, hvor også den nye direktør selv har en fortid.

"Jeg skal nu ud og finde investorer, der 'kan se fremtiden', men helst nogle industrielle investorer, der også videnskabsmæssigt kan bidrage til yderligere innovation. Ikke blot nogle finansielle investorer, der vil lave penge. Det er mig, personligt, der skal ud og tiltrække investorerne, og her skal jeg være åben og ærlig, for vi vil ikke tiltrække investorer, skuffe dem og så miste tillid i markedet," siger Laurent Marquis til Børsen.

Selskabet Flex Hex Company udspringer af det europæiske udviklingsprojekt Reconcell, og er stiftet af det fynske robotselskab Blue Ocean Robotics, som er en central partner i Reconcell.

Mere fra ITWatch

Lunar afviser at være en forbrugslånsbank

Lunars køb af svensk udlånsvirksomhed har formegentlig været en væsentlig faktor i den toplinjefremgang, den digitale bank kunne fremvise ved halvåret, mener tidligere SEB-analytiker og nuværende finanskommentator hos Børsen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs