ITWatch

Robotfirma henter tidligere Vestas-chef

Den danske robotvirksomhed Blue Workforce ansætter tidligere Vestas-chef som driftsdirektør.

Carl Erik Skjølstrup (tv) og Preben Hjørnet (th) ved Ragnar-robotten. | Foto: PR/Blue Workforce

Nordjyske Blue Workforce styrker ledelsen med ansættelsen af tidligere vice president i Vestas Carl Erik Skjølstrup som ny COO. Det oplyser selskabet i en pressemeddelelse.

"Det er med stor glæde, at jeg kan byde Carl Erik velkommen til Blue Workforce. Vi har haft en fælles interesse for intelligent automation og styring, industri 4.0, platformstænkning og disruptiv innovation siden vi mødtes på Lindø Værftet, da robottisering var på sit højeste sidst i 90'erne," udtaler stifter og ejer af Blue Workforce Preben Hjørnet i meddelelsen.

Selskabet har udviklet robotten Ragnar, der blandt andet leverer automatiseringsløsninger til fødevarebranchen.

Carl Erik Skjølstrup har tidligere arbejdet med automatisering og robotteknologi. Gennem 15 år var han leder af Lindøværftets Automationsudvikling og siden har han gennem 10 år som vice president i Vestas blandt andet haft ansvar for udvikling af koncepter til Vestas’ forretningsmuligheder i fremtidens digitaliserede energisystem.

Tidligere på året kunne Blue Workforce fortælle, at en kinesisk investor har skudt et to-cifret millionbeløb i selskabet. Det skal blandt andet hjælpe til at sparke døren ind til det asiatiske marked.

Kinesisk investor skyder penge i dansk robot-firma

Erobring af det amerikanske marked skal 60-doble salget i nordjysk robotfirma 

Mere fra ITWatch

Ny partner-chef hos Microsoft: Cloud skal sælges som hyldevare

Microsofts nye chef for partnerøkosystemet, Morten Kvist Thomsen, ser stærk vækst i cloud-baserede løsninger de kommende år - men mener, at mange flere med fordel kan vælge standardløsninger i stedet for at tænke i tilpasninger. Det kan speede omstillingsprocesser dramatisk op og sætte turbo på digitalisering.

IBMs nordiske chef stopper

Selskabet slår den nordiske forretning sammen med Benelux-regionen, og derfor stopper Henrik Tang Hedegaard som nordisk chef for IBM. Han fortsætter dog i en ny rolle.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs