Aarhus Kommune udskyder it-udbud til 350 mio. kr.

På grund af en overset detalje i udbudsmaterialet har Aarhus Kommune nu udskudt et udbud på ny it-hardware til 350 mio. kr.
Foto: Arkiv/Colourbox
Foto: Arkiv/Colourbox

Et udbud på ny it-hardware fra Aarhus Kommune til en værdi af 350 mio. kr. er indtil videre blevet udskudt til efter sommerferien. Problemet? De i udbuddet ønskede pc-skærme var på vej til at blive udfaset af markedet. Det skriver Computerworld.

Udskydelsen kommer efter en række af budgiverne havde stillet spørgsmålstegn ved mulighederne for at levere de ønskede produkter.

"Aarhus Kommune har under udbudsforretningen modtaget en række spørgsmål fra potentielle tilbudsgivere. En række af disse spørgsmål har givet anledning til, at Aarhus Kommune har valgt at ændre i udbudsmaterialet. For eksempel er Aarhus Kommune blevet gjort opmærksom på, at en af de kravspecificerede skærmstørrelser er på vej ud af markedet," lyder det i et mail-svar til Computerworld fra it-chef ved Aarhus Kommune Anders Jørgensen.

De interesserede leverandører har nu til den anden side af sommerferien til at indsende deres bud på opgaven. Aarhus Kommune regner med at kunne offentliggøre vinderen af udbudsrunden i uge 40 eller 41.

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

!
Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu

Læs også