ITWatch

Aarhus Kommune på vej med millionudbud

Aarhus Kommune udbyder it for sammenlagt 350 mio. kr. og afgørelsen falder snart, skriver Computerworld.

Foto: Casper Dalhoff/Polfoto/Arkiv

Aarhus Kommune udbyder leverancen af kommunens it-udstyr for den næste årrække i et udbud.

Det skriver Computerworld.

Afgørelsen finder sted i maj og udbuddet er samlet i et stort på 350 mio. kr. for at kommunen kan opnå maksimal besparelse, hedder det. Udbuddet fremgår af udbudsmateriale fra EU.

"Udbuddet kommer som et udtryk for, at vi har brug for en aftale om indkøb af pc'er og udstyr. Vores almindelige udstyr udskiftes løbende, men afsættet for, at det er 300-350 millioner kroner er, at det vores estimat af, at det kan komme til at koste at skifte udstyret ud over den her fire-årige periode," siger Anders Jørgensen, konstitueret chef for it-infrastruktur i Aarhus Kommune.

Atea er i dag leverandør til kommunen. Kommunen understreger overfor Computerworld, at beløbet ikke behøver at ramme 350 mio. kr., men kan blive mindre, da det er en rammeaftaler, der løber over en årrække.

 

 

Mere fra ITWatch

EY køber tech-rådgiver

Rådgivningsfirma bliver opslugt af EY Danmark, der vil ”styrke kvaliteten af M&A-rådgivning”. Det opkøbte firma med 20 rådgivere har fokus på køb og salg af teknologivirksomheder.

Klumme: Sådan hjælper vi generation Z godt i gang

En ny generation er på vej på arbejdsmarkedet, og dens opfattelse af det gode arbejdsliv betyder, at virksomheder bør genoverveje deres tilgang til HR og ansættelsesformer, lyder det fra Milestone Systems’ Simon Thule Viggers i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

ITWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs