ITWatch

Sony flytter hovedkvarter på grund af Brexit

Den japanske elektronikproducent forlader London af frygt for toldproblemer som følge af Brexit. Det europæiske hovedkvarter skal fremover ligge i Amsterdam.

Foto: Ritzau Scanpix

Japanske Sony har valgt at flytte sit europæiske hovedkvarter fra London til Amersterdam for at undgå toldproblemer som følge af Brexit.

Det skriver AFP ifølge Børsen.

"Vi flytter placeringen af, hvor vores europæiske hovedkvarter er registreret til Holland," siger Takashi Iida, Sony-talsmand, til AFP.

Ifølge AFP registrerede Sony sidste år et nyt firma i Holland, som man altså nu flytter hovedkvarteret til. Sony planlægger at flytte hovedsædet i slutningen af marts.

Sony-rivalen Panasonic har også valgt at flytte ud af Storbritannien. Selskabet rykkede deres europæiske hovedkvarter til Holland sidste år.

Sony retter blikket mod højkvalitetshovedtelefoner

Sony har succes på premium-markedet  

Mere fra ITWatch

Klumme: 80/20-splittet er på vej ud og det betyder mere budget til innovation

Innovation har fået en helt ny betydning efter corona, og virksomheder er nødt til at prioritere innovation, hvis de vil overleve. En positiv tendens er dog, at den traditionelle 80/20-opdeling af it-budgettet er på vej ud i mange virksomheder og erstattes af en 60/40-opdeling, hvor en større del vil gå til innovation, skriver Lars-Bo Klausen fra Vmware i denne klumme.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs